Η ITmaker δεν θα φτιάξει μόνο το site που επιθυμείτε. 

Θα φροντίσει πρωτίστως αν χρειάζεται να σας κάνει εναλλακτικές προτάσεις για το όνομα του site και να σας καθοδηγήσει στα κριτήρια επιλογής αυτού του ονόματος.

 

Θα διασφαλίσει δε για εσάς αν το επιθυμείτε την κατάλληλη συμφωνία για το Hosting του site σας και θα σας προμηθεύσει με όσους λογαριασμούς e-mail χρειάζεστε για την επιχείρησή σας.

Δυστυχώς όμως σε αυτό το σημείο οφείλουμε να σας διευκρινίσουμε ότι αν το κριτήριο σας για το web hosting είναι το χαμηλότερο κόστος η ITmaker δεν θα ικανοποιήσει την επιθυμία σας.

 

Επειδή θέλουμε να δηλώνουμε αλλά και να είμαστε ειδικοί στο Internet γνωρίζουμε άριστα ότι «καλός Internet provider συνήθως δεν σημαίνει φτηνός provider, αλλά αξιόπιστος provider» παρότι διάφοροι «ειδικοί» στην αγορά ισχυρίζονται ότι ξέρουν να συνδυάζουν και τα δύο. Ισχυρισμός που στην πράξη διαπιστώνει κανείς πως δεν αποδεικνύεται.

 

Εμείς στην ITmaker επιθυμούμε να έχουμε ικανοποιημένους πελάτες που θα είναι οι καλύτεροι διαφημιστές μας και θα διατηρούμε μαζί τους πολύχρονες συνεργασίες, έτσι λοιπόν δεν μας ενδιαφέρει να γίνουμε φτηνοί σε βάρος της ποιότητας και της αξιοπιστίας.

Οι επιλογές μας είναι δοκιμασμένες και μπορούμε να εγγυηθούμε γι αυτές.

 

Αν είναι και για εσάς κύριο μέλημα το αξιόπιστο hosting του site σας και η διαρκής παρουσία του στον παγκόσμιο ιστό επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.