Επιχειρήσεις: Τα στελέχη της ITmaker έχουν δουλέψει με πολλές διαφορετικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Όποιο έργο από αρχικό σχεδιασμό και τοποθέτηση προϊόντος ή υπηρεσίας μέχρι επανασχεδιασμό, αναβάθμιση ή re-marketing η ITmaker έχει την εμπειρία και τους ειδικούς για να υλοποιήσει σωστά το έργο.
Είτε διατηρείτε μία μεγάλη, άρτια δομημένη, καταξιωμένη επιχείρηση είτε μία επιχείρηση μικρότερου μεγέθους, έχουμε τους τρόπους, τα εργαλεία και την τεχνογνωσία να δώσουμε αποτελεσματικές λύσεις σε όποια ανάγκη σχετιζόμενη με το Internet και να έχετε. 

Ελεύθεροι Επαγγελματίες: Στην ITmaker πιστεύουμε ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες αποτελούν τη σπονδυλική στήλη της οικονομίας. Έχοντας συνεργαστεί για πολλά διαφορετικά projects με δεκάδες που μόλις ξεκινούσαν ή άλλους που ήθελαν να αναπτυχθούν αντιλαμβανόμαστε πλήρως τις δυσκολίες και τους σκοπέλους που έχουν να ξεπεράσουν ώστε το επόμενο βήμα τους να τους φέρει κοντά στο Internet, να αποκτήσουν δομημένη εταιρική εικόνα και να εμπλουτίσουν το πελατολόγιό τους. Γι αυτό έχουμε ετοιμάσει τις ανάλογες προτάσεις και λύσεις ώστε το πρώτο «on line» βήμα κάθε ελεύθερου επαγγελματία να γίνει με επιτυχία.

 

Μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί: Γνωρίζοντας τη σπουδαιότητα να δώσεις μέσο επικοινωνίας σε ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό στην ITmaker αποφασίσαμε κάθε χρόνο να υποστηρίζουμε μερικές προσπάθειες μη κερδοσκοπικών οργανισμών να αποκτήσουν αποτελεσματική παρουσία στο Internet ή άλλες ενέργειες σχετικές με την εικόνα τους.
Αν συμμετέχετε σε ένα τέτοιο οργανισμό επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες και τις προτάσεις μας, ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ.

 

Μικρομεσαίες επιχειρήσεις: Όπως οι ελεύθεροι επαγγελματίες έτσι και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις αν και αποτελούν τους πνεύμονες της οικονομίας αντιμετωπίζουν γενικά ένα εχθρικό επιχειρηματικό περιβάλλον. Συχνά οι ιδιοκτήτες έρχονται σε εκείνη την κατάσταση που συνοψίζεται στο «δεν προλαβαίνω να ασχολούμαι με τα πάντα, πρέπει να τα κάνω όλα μόνος μου». Στην ITmaker θα σας δείξουμε τον τρόπο ώστε την υπερεργασία σας και τα αδιέξοδά σας να τα μετατρέψετε σε μία κερδοφόρα πηγή και ένα εύκολο τρόπο παρακολούθησης της ανάπτυξης του πελατολογίου σας μέσω Internet…. και όχι μόνο.

 

Υπεργολάβοι Δημοσίου: Στην ITmaker αναλαμβάνουμε έργα του ευρύτερου δημόσιου τομέα που σχετίζονται με την παρουσία τους στο διαδίκτυο ή άλλες ανάγκες ανάπτυξης λογισμικού. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιούμε εργαλεία τα οποία εφαρμόζουν τα πλέον εξελιγμένα standards ασφαλείας ώστε κάθε έργο μικρό ή μεγαλύτερο να εξασφαλίζει τη μοναδικότητα και την ασφάλεια που απαιτείται.

 

Εταιρίες Πληροφορικής: Ακόμη και μία εταιρία Πληροφορικής που κάθε μέρα ασχολείται με το Internet και την τεχνολογία μπορεί να χρειάζεται ένα ειδικό. Στην ITmaker μπορούμε άμεσα να κατανοήσουμε τις δικές σας ανάγκες ή αυτές των πελατών σας. Αφού το αντικείμενο ενασχόλησής μας μοιάζει, μπορούμε με τον καλύτερο τρόπο να σας οδηγήσουμε προς τη σωστή κατεύθυνση.

 

Σύμβουλοι Επιχειρήσεων: Τόσο η δική σας εικόνα όσο και εκείνη των πελατών σας θα βελτιωθούν αποκτώντας παρουσία στο διαδίκτυο. ΣτηνITmaker έχουμε τις προτάσεις ώστε με την παρουσία σας στο Internet εκτός από την εικόνα σας να διαφοροποιηθεί θετικά και ο κύκλος εργασιών σας, χωρίς ταυτόχρονη επιμήκυνση και των ωρών εργασίας.

 

 

Διαφημιστικές Εταιρίες, Εταιρίες Προώθησης & Web Designers: Επειδή χρειάζονται και αυτές οι εταιρίες κάποιον ειδικό ή επειδή έχουν υπερβολική εργασία και δυσκολεύονται να κρατήσουν χρονοδιαγράμματα στην ITmaker θα βρείτε ένα καλό συνεργάτη που θα καταλάβει τις ανάγκες σας και θα δουλέψει στις κατευθύνσεις που εσείς θα δώσετε.