Η ομάδα μας έχει περισσότερο από 50 χρόνια συνδυασμένη εμπειρία στην Πληροφορική, το Internet, το Marketing και τη Διαφήμιση.

Τα εξειδικευμένα στελέχη της ITmaker έχουν δουλέψει για την ανάπτυξη δεκάδων εφαρμογών στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά.

Έχουν τοποθετήσει στην αγορά πλήθος γνωστών προϊόντων.

Έχουν σχεδιάσει τη διαφημιστική στρατηγική για εκατοντάδες προϊόντα.

Έχουν επιμεληθεί την υλοποίηση διεθνών και τοπικών ερευνών αγοράς και έχουν εκμεταλλευτεί τα αποτελέσματα για να αποφασίσουν τις ενδεδειγμένες κινήσεις για πληθώρα προϊόντων και υπηρεσιών.


Ο καθένας στην ειδικότητά του οι επαγγελματίες της ITmaker έχουν δουλέψει ως project managers σε προϊόντα και υπηρεσίες που ξεκινάνε από ένα κουτί σπίρτα και φτάνουν μέχρι κολοσσιαίους τεχνολογικούς οργανισμούς και οργανισμούς κοινής ωφελείας.
Η σημαντικότερη εμπειρία που όλοι ανεξαιρέτως ομολογούν πως απέκτησαν είναι το γεγονός ότι ο πελάτης μπορεί να γίνει ο σημαντικότερος συνεργάτης στο έργο που υλοποιείται για λογαριασμό του.

Ένα επιπλέον βασικό κριτήριο για να ενταχθεί ένα στέλεχος στην ομάδα της ITmaker είναι να μην έχει απλώς μεγάλες ακαδημαϊκές γνώσεις αλλά να αποδίδει άμεσα και μετρούμενα αποτελέσματα. Έτσι η διοίκηση της εταιρίας είναι επιφορτισμένη με τη διαρκή και ταυτόχρονα διακριτική παρακολούθηση της αποτελεσματικότητας κάθε μέλους ομάδας υλοποίησης έργου.

Για την υλοποίηση των projects η ITmaker έχει καταρχήν θεσπίσει ένα πρωτόκολλο το οποίο είναι απαράβατο για όλους: «ανεξάρτητα από το μέγεθος και την πολυπλοκότητα κάθε έργου εφαρμόζεται υψηλής τεχνολογίας ασφάλεια ώστε να διασφαλίζεται η ξεκάθαρη, οριοθετημένη, αποτελεσματική παρουσία των πελατών μας στο διαδίκτυο». Αυτό μας επιτρέπει να αναλαμβάνουμε έργα κάθε μεγέθους και τάξης ακόμη και αν απαιτούν τα μεγαλύτερα επίπεδα ασφάλειας.

Ο τρόπος λειτουργίας της εταιρείας έχει οδηγήσει πολλούς πελάτες μας να συστήνουν την ITmaker σε συναδέλφους τους. Γεγονός που αποτελεί μία επιπλέον επιβράβευση και τονίζει ότι σωστά έχουμε επιλέξει να διαφοροποιηθούμε και να μην κάνουμε τη δουλειά μας «όπως συνηθίζεται».