Το Web design είναι η ειδικότητά μας!

Είμαστε υπερήφανοι για τον τρόπο που σχεδιάζουμε ιστοσελίδες. Βασικός άξονας στο σχεδιασμό του site της επιχείρησής σας είναι όχι μόνο να καλύψουμε με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες σας αλλά ταυτόχρονα και να διατηρήσουμε τα δικά μας υψηλά standards.

Αναπτύσσουμε πολλών διαφορετικών τύπων sites και έχουμε «λύσεις» που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη. Είτε θέλετε ένα απλό template είτε ένα state of the art site με interactive video ή Flash, έχουμε τον τρόπο.

Εάν θέλετε να κάνετε το πρώτο βήμα στο Internet και να ξεκινήσετε την «on line» παρουσία της επιχείρησής σας μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα επαγγελματικό και ταυτόχρονο απλό πληροφοριακό site τύπου «ενημερωτικό έντυπο».

 

Αν όμως επιθυμείτε να κάνετε το site σας ηγετική παρουσία για την επιχείρησή σας μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ολοκληρωμένο δυναμικό site και να εφαρμόσουμε ταυτόχρονα τις τεχνικές marketing που θα σας έχουμε προτείνει και θα συμφωνήσουμε, ώστε να μετατραπεί σε σημείο αναφοράς και να επιστραφεί σε εσάς σε πωλήσεις.

Όλα αυτά ακούγονται ακριβά? Μην ανησυχείτε, εμπιστευθείτε μας. Γνωρίζουμε άριστα πώς να καλύψουμε τις ανάγκες σας και έχουμε εναλλακτικές προτάσεις τέτοιες που χωρίς να θυσιάσουμε την ποιότητα να διατηρηθεί όλο το project εντός του προϋπολογισμού που εσείς και το μέγεθος της επιχείρησής σας καθορίζουν.

 

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε μαζί μας, στέλνοντάς μας και μία συνοπτική περιγραφή των αναγκών σας και εμείς θα ετοιμάσουμε άμεσα για εσάς, χωρίς καμία χρέωση τις προτάσεις μας.

 

Ανεξάρτητα από το αν θα προχωρήσει η συνεργασία μας θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι «για την ITmaker δεν υπάρχουν λύσεις «πακέτα», κάθε έργο είναι μοναδικό και κάθε πελάτης έχει διαφορετικές ανάγκες». Αυτή είναι η φιλοσοφία μας και πρέπει να γνωρίζεται ότι ακόμη και οι αρχικές μας προτάσεις με αυτό το σκεπτικό θα γίνουν!