Το Branding είναι η εικόνα σας, το όνομά σας, η επιχείρησή σας. Μία «εικόνα» πρέπει να είναι μοναδική και απομνημονεύσιμη.

Το Branding είναι ένα από τα σημαντικότερα αρχικά βήματα πριν την είσοδο στον «αληθινό κόσμο».Όταν επικοινωνείτε το προϊόν ή την υπηρεσία που παρέχετε με ένα slogan ή ένα λογότυπο ή και με τα δύο μαζί – το «branding» είναι αυτό που θα θυμούνται οι πελάτες σας.

Αυτή η εικόνα συνήθως επαναλαμβάνεται -ή έτσι θα έπρεπε - σε κάθε περίπτωση, από εταιρικές κάρτες και πινακίδες μέχρι το site σας και κάθε έντυπο.

 

Στην ITmaker σας παρέχουμε εξειδικευμένες συμβουλές ώστε να προσδιορίσετε σωστά και αποτελεσματικά την εικόνα σας και το slogan με τα οποία θα επικοινωνήσετε με τους πελάτες σας. Λαμβάνοντας υπόψη στη συνέχεια αυτή την πληροφορία σχεδιάζουμε για εσάς το λογότυπό σας που θα εμφανίζεται σε κάθε έντυπο υλικό της επιχείρησής σας.

 

Το Branding είναι για την ITmaker αρκετά συχνά μέρος του σχεδιασμού ενός site, αν και αυτό δεν αποκλείει κάποιους πελάτες μας να ζητάνε συνεργασία αποκλειστικά γι αυτό.

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε λεπτομέρεια. Επικοινωνήστε μαζί μας και περιγράψτε μας τις ανάγκες που έχετε.