Η ITmaker δημιουργήθηκε έχοντας ως ακρογωνιαίο λίθο μία δέσμευση:
«Δεν θα δουλέψουμε ποτέ και δεν θα αντιμετωπίσουμε κανένα πελάτη, υπηρεσία ή προϊόν «με το συνηθισμένο τρόπο»!


Η ITmaker δημιουργήθηκε πάνω στην ιδέα της υλοποίησης ολοκληρωμένων,interactive λύσεων, λύσεων που επικεντρώνονται στην ταυτότητα κάθε προϊόντος ή υπηρεσίας, λύσεων που περικλείουν υπηρεσίες που ξεκινάνε από την ιδέα και καταλήγουν στο τελικό προϊόν, λύσεων που αναμιγνύουν τη δημιουργικότητα και την τεχνολογία ισομερώς.


Κάνοντας έναν απολογισμό των μοναδικών απεριόριστων δυνατοτήτων που προσφέρει το Internet δυστυχώς διαπιστώσαμε ότι:

 

Έχουμε χορτάσει από τεχνικά πανέξυπνο χωρίς δυνατότητα όμως εφαρμογής marketing.

Έχουμε δει αρκετά πλέον δείγματα sites που με κανένα τρόπο δεν καταφέρνουν να αποδώσουν το αληθινό μήνυμα μίας εταιρίας.

Κουραστήκαμε να βλέπουμε λύσεις marketing που είναι εντελώς άσχετες με την ευρύτερη στρατηγική που έχει χαράξει η επιχείρηση.

Την ίδια δε διαπίστωση έχουν κάνει και οι εταιρίες / επιχειρήσεις – όλοι εσείς που πιστεύουμε ότι έχετε λόγο να γίνετε πελάτες μας

Εκτός από κοινές διαπιστώσεις με εσάς τους πελάτες μας, στην ITmaker διατηρώντας μία άκρως πελατοκεντρική φιλοσοφία δεσμευόμαστε ότι:


Κανένα έργο δεν αντιμετωπίζεται ως εύκολο ή μικρό: Το επείγον δεν μπορεί να είναι λόγος για προχειρότητα ή βιασύνη. Το μέγεθος ενός έργου δεν έχει καμία σχέση με τη σπουδαιότητά του και την προσοχή που απαιτεί.

 

Κάθε έργο είναι μοναδικό: Τα στελέχη μας για να επιτύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα έρχονται σε άμεση επαφή και γνωριμία με κάθε εταιρία, προϊόν ή υπηρεσία ώστε να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους – δεν αρκούνται σε μία «γενική ιδέα» του κλάδου. Όποιος και να είναι ο σκοπός κάθε έργου, στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τις λύσεις που θα καλύψουν απόλυτα τις ανάγκες σας.

 

Ολοκληρωμένες λύσεις: Δεν χρειάζεστε ένα διαφημιστικό έντυπο ή ένα δυναμικό site ή την ανανέωση της εταιρικής σας ταυτότητας. Η επιχείρησή σας χρειάζεται αποτελέσματα. Αυτός είναι ο λόγος που παρέχουμε καθοριστικής σημασίας, ολοκληρωμένες λύσεις που ξεκινάνε από την ιδέα και καταλήγουν στο ολοκληρωμένο έργο. Οι επαγγελματίες της ITmaker δουλεύουν ώστε να διασφαλίσουν ότι κάθε έργο που αναλαμβάνουμε για εσάς θα ενδυναμώσει τα αποτελέσματα εκμεταλλευόμενο τις υπάρχουσες δυνατότητές σας.

 

Επαγγελματική δουλειά: Οι κειμενογράφοι μας δεν σχεδιάζουν sites. Οι προγραμματιστές μας δεν είναι και οι υπεύθυνοι για το σχεδιασμόmarketing του έργου σας. Παρέχουμε τους σωστούς επαγγελματίες σε κάθε στάδιο υλοποίησης ενός έργου ώστε να έχετε υψηλής ποιότητας αποτελέσματα. Έχουμε επιλέξει πολύ προσεκτικά τους συνεργάτες μας ώστε να εξασφαλίζουμε μία ομάδα επαγγελματιών που αποτελείται από σχεδιαστές, κειμενογράφους, υπεύθυνους ανάπτυξης, προγραμματιστές, project managers και marketers οι οποίοι διαρκώς επιμορφώνονται ώστε να βρίσκονται πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας και των εξελίξεων. Αυτό εξασφαλίζει ότι θα πάρετε από εμάς τα καλύτερα αποτελέσματα έχοντας στην υπηρεσία σας την σωστή ομάδα επαγγελματιών.

 

Όχι πια μερικώς αποτελεσματικά έργα:. Ένα εμπνευσμένο δημιουργικά αλλά κακοσχεδιασμένο site δεν φέρνει καθόλου καλύτερα αποτελέσματα από ένα κοινότυπο αλλά άψογο τεχνικά site. Αυτός είναι ο λόγος που συνεργαζόμαστε με «δημιουργικούς τύπους» αλλά και «φρικιά της πληροφορικής» οι οποίοι όταν δουλεύουν ομαδικά δημιουργούν έργα που είναι λειτουργικά, αποτελεσματικά και ταυτόχρονα συναρπαστικά.